Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Гарві Вайнштейн виграв справу у суді

Гарві Вайнштейн виграв справу у суді

multikino.com, 11.01.2019 07:00, (прочит: 1153 раз, коментовано: 0 раз)

Позов подала Ешлі Джадд


Напередодні закінчилася одна з гучних судових справ, пов'язана з Гарві Вайнштейном, якого в 2017 році звинуватило безліч жінок у домаганнях. 

Так, позов актриси Ешлі Джадд, яка звинуватила голлівудського продюсера був відхилений федеральним судом Лос-Анджелеса, повідомляє Variety.

Джадд була однією з перших, хто виступив проти Вайнштейна, допомагаючи популяризувати рух #MeToo. Вона стверджувала, що Вайнштейн намагався змусити її зробити йому масаж, і запрошував її подивитися, як він приймає душ.

Тоді актриса вдалося втекти, але пізніше, як стверджує Джадд, Вайнштейн "помстився", зіпсувавши її репутацію в кіноіндустрії, в результаті чого Джадд позбулася можливості зіграти ряд ролей, у тому числі в кінотрилогії "Володар перснів".

Як пише видання, у вересні 2018 року федеральний суддя в Каліфорнії Філіп Гутьеррез ухвалив, що суд не може прийняти позов Джадд до розгляду, оскільки на момент передбачуваного домагання Джадд і Вайнштейн знаходилися в таких професійних відносинах, на які не поширювалися закони, що стосуються домагань. При цьому суддя прийняв до розгляду пункт заяви, де Вайнштейна звинувачують у поширенні компрометуючих відомостей.

Джадд ще раз подала позов, але суддя розтлумачив, що цей закон не передбачає зворотної дії, тож новий раунд знову виграв Вайнштейн.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Гарві Вайнштейн