Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найочікуваніші фільми 2019 року

Найочікуваніші фільми 2019 року

multikino.com, 07.01.2019 18:52, (прочит: 315 раз, коментовано: 0 раз)

Що варто вашої уваги в новому сезоні?


Зима і весна нового року завжди обіцяють шанувальникам світу кіно нові історії, захоплюючі сюжети і кращі фільми - не дивно, адже йде сезон нагород і свят, коли ще дивитися все найякісніше? Втім, розібратися, які фільми 2019 року вам варто подивитися в обов'язковому порядку, буває непросто. Ми ж готові полегшити муки вибору!

Мері Поппінс повертається



Зізнайтеся, ви теж чекали її повернення на великі екрани? Ще коли більше року тому стало відомо, що Емілі Блант втілить роль відомої няньки, всі шанувальники дитячої історії буквально волали від радості - якщо прийде Мері, то все стане добре!

І ось, новий фільм на екрані. На цей раз Мері Поппінс прийшла знову рятувати дітей Бенксів, тільки ось її вихованці давно вже підросли і їх проблеми трохи складніші, ніж розбите коліно або непослух в школі.

1 + 1: Голлівудська історія

Так-так, невгамовний Голлівуд вирішив знову зробити ремейк, причому замахнувся на одну з кращих картин минулих років - французький фільм-драмеді про багатого паралітика Філіпа, який наймає на роботу абсолютно неможливого хлопця, який щойно вийшов з в'язниці.

У новому фільмі зіграли Кевін Харт і Брайан Моргуліс, а також Ніколь Кідман. З таким неймовірним складом ми чекаємо відмінного кіно!

Почни спочатку

У фільмі з такою мотиваційною назвою зіграла сексапільна красуня Дженніфер Лопес - вже непогана заявка на славу! За сюжетом, її героїня Майя Варгас - неймовірно розумна і красива дівчина, яка, втім, не має університетської освіти і роками трудиться в супермаркеті, адже на роботу без диплома не беруть. Одного разу друзі Майї (в їх числі Майло Вентімілья і Ванесса Хадженс) вирішують зробити їй сюрприз і за допомогою соціальних мереж створюють їй фальшиву багату особистість, а також складають неймовірне резюме. Чи зможе Майя таким шляхом почати життя - цілком заслужену - спочатку?

Голос люкс

Тріумфальне повернення Наталі Портман у фільмі, який вже назвали другим «Чорним лебедем», що приніс зірці «Оскар». Чи повторить ця стрічка успіх зірки? Селеста - одна з найпопулярніших поп-співачок, але вона не стала такою, якби не дитяча травма: на її очах однокласник розстріляв купу людей. Сама ж дівчинка змогла встати перед убивцем, але з тих пір Селеста намагається всіляко втекти від спогадів. Чи зможе вона це зробити і, головне, зрозуміти, як те, що сталося вплинуло не тільки на Селесту, але і на її дочку?



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

фильмы 2019