Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дивимося мультфільми разом: улюблені шедеври дорослих і дітей

Дивимося мультфільми разом: улюблені шедеври дорослих і дітей

multikino.com, 19.12.2018 16:11, (прочит: 291 раз, коментовано: 0 раз)

Кращі мультфільми на будь-який смак


Хто сказав, що дивитися мультфільми можна тільки самим маленьким? Дорослі іноді чи не більше ніж діти відчувають захват від барвистого мультика, а вже розуміють набагато більше смислу, прихованого в сучасних мультсеріалах або повнометражних анімаціях.



Таємниця Коко

Кому з нас не хотілося хоч раз відчути себе найкращим, знаменитим і цікавим? Хлопчик Коко з невеликого мексиканського села все життя мріє стати музикантом під стать його кумира Ернесто де ла Круза, але от лихо: його сім'я, незважаючи на талант хлопчика, і чути нічого не хоче про музику! Напередодні Дня всіх святих хлопчик раптово потрапляє в Світ мертвих. Йому випадає шанс побачити кумира і ще зрозуміти - що ж сталося в сім'ї задовго до його народження?

Монстри на канікулах: 1, 2, 3

Десь в горах, далеко-далеко від людей, граф Дракула тримає розкішний готель Трансільванія. Сюди кожен сезон приїжджають монстри, щоб відпочити серед своїх і хоч на хвилину забути про гоніння. Сам граф - щасливий татусь юної Мевіс і, як це завжди буває у батьків і дітей, не може знайти з дочкою спільної мови: вона мріє побачити заборонений світ!

Мультфільм так сподобався і дітям, і дорослим, що це продовжили на три фільми: тут і про Мевіс, і про Дракулу, і про його взаємини з сім'єю і навіть - спроби знайти любов! Хто сказав, що вампіри і монстри не вміють любити?

Рататуй

Старий і добрий мультфільм, який підкорив не одне дитяче серце і надав віру в себе навіть найсумнішим дорослим. Історія про мишеня Ремі, який з дитинства вважає себе гурманом і є природженим кухарем, і про дійсний кухаря Лінгвіні, якому не вистачає віри в себе. Що буде, коли ці двоє знайдуть один одного? Дивовижна казка для всіх!

ВАЛЛ-І

Мультфільм, який крім того, що стане найулюбленішим для малюків і батьків, також подарує трохи повчального підтексту. Так, робот ВАЛЛ-І ось уже багато десятиліть прибирає на планеті Земля. Люди, які залишили тонни сміття, полетіли шукати нову планету, так як вважали, що ця вже не придатна для життя. Раптово ВАЛЛ-І зустрічає свою любов - норовливого робота Єву, яка і слухати не хоче, що в надрах дивного малюка з'явилися якісь емоції.

Вгору

Цей мультфільм уже давно став класикою на всі часи: старий Карл залишився після смерті дружини абсолютно один. Він буркотун, ніщо не вдома його не цікавить і взагалі Карл вирішує втілити давню мрію і полетіти з будиночком в подорож. Але його плани терплять зміни, коли «на хвіст» йому сідати хлопчик Рассел. Йому всього вісім років, він веселий і трохи докучливий. Але чи не це - найкраще в діток?



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

мультфильмы