Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільм

Фільм "Хода хаосу" з Холландом будуть перезнімати

multikino.com, 30.11.2018 05:00, (прочит: 620 раз, коментовано: 0 раз)

В чому причина?


CEO компанії Lionsgate Джон Фелтхеймер повідав про стан фентезі-стрічки «Хода хаосу» з Дейзі Рідлі і Томом Холленді в головних ролях, підтвердивши чутки про те, що проект відправлять на перезйомки.

«До березневої дати релізу "Хода хаосу" готова не буде. Весь цей час ми чекали наші двох головних зірок, щоб нарешті завершити решту роботи. Це повинно відбутися в лютому», - заявив Фелтхеймер.

У центрі уваги знаходиться Тодд Хьюітт - єдиний хлопчик у місті Прентісстауні, де живуть одні чоловіки. Після війни з ворожими істотами СПЕК поселенці були інфіковані вірусом Шума, в результаті чого всі жінки безслідно зникли, а інші чоловіки навчилися чути думки один одного. Через місяць Тодду належить досягти повноліття, але в какофонії чужих агресивних і підозрілих думок він ясно розрізняє, що жителі міста щось приховують від нього - щось настільки жахливе, що Хьюітт змушений бігти, взявши з собою вірного пса Манчі (його голос він здатний чути теж). Тікаючи від погоні, він натикається на дивну істоту - дівчинку, чиїх думок Тодд не чує. Хто вона? Чому її не вбив шумовий вірус? На порозі зрілості Хьюїтту доведеться забути про все, що він знав, щоб розібратися з тим, ким він сам є в реальності.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Хода хаосу