Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бенедикт Камбербетч вимагає змінити його героя у фільмі про Brexit

Бенедикт Камбербетч вимагає змінити його героя у фільмі про Brexit

multikino.com, 29.11.2018 07:00, (прочит: 1414 раз, коментовано: 0 раз)

Що не сподобалося актору?


Британський актор зажадав переписати образ свого персонажа - головного героя фільму про британську кампанію по виходу з Європейського Союзу Brexit.

Противник виходу його батьківщини з ЄС Камбербетч, який повинен втілити у фільмі натхненника кампанії і референдуму Домініка Каммінгса, посперечався зі сценаристом фільму Джеймсом Гремом щодо його зображенні в картині, пише The Times.

«Бенедикт спочатку був незадоволений сценарієм, - розповіло джерело. - Він відчував, що оригінальний сценарій показує Каммінгса в позитивному світлі, а він хотів зіграти його як більш похмуру фігуру».

Джерело стверджує, що актор хотів, щоб Грем переписав деякі частини сценарію: «У всіх нас є розбіжності, але це було щось інше».

Камбербетч ніколи не приховував своїх проєвропейських поглядів. «Британія не тільки більш сильна в Європі, вона багатша і більш креативна, і наш глобальний творчий успіх буде сильно ослаблений, якщо ми підемо», - говорив він.

Зйомки фільму проходили влітку, фільм повинен вийти на телеканалі Channel 4 до завершення процесу виходу Великобританії з ЄС - в березні 2019 року.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Бенедикт Камбербетч