Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кевіну Костнеру запропонували роль в «Супермені»

Кевіну Костнеру запропонували роль в «Супермені»

M.F. FaraoN, 23.02.2011 15:09, (прочит: 3435 раз, коментовано: 1 раз)

Режисер «300 спартанців» готує новий проект.

Рімейк «Супермена», який Зак Снайдер має намір зняти під керівництвом Крістофера Нолана, продовжує обростати цікавими чутками. Як стверджує ресурс Deadline, на знімальному майданчику фільму може опинитися Кевін Костнер, якому творці картини запропонували одну з головних ролей. На даному етапі немає ніякої інформації про те, що це буде за роль. Однак, виходячи з віку актора, вважають, що це може бути головний редактор газети Daily Planet Перрі Уайт або прийомний батько Кларка Кента - Джонатан Кент.

Для Костнера масштабне «Повернення Супермена 2: Людина з сталі» могло б стати вдалим камбеком у великі проекти, так як останні 15 років кар'єра актора розвивається хаотично. Перша популярність до нього прийшла ще в кінці 1980-х зі стрічками «Сільверадо» і «Недоторкані». Хітами стали картини «Дархемські бики» та «Поле чудес».

Нагадаємо, що головну роль у «Поверненні Супермена 2» отримав Генрі Кавілл. Окрім того, роль лиходійки Урси (за чутками) може дістатися дівчині важкої поведінки Ліндсі Лохан - саме вона значиться в касті фільму на сайті IMDb з позначкою rumored.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах