Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Купа фейків: Софі Тернер розповіла про зйомки

Купа фейків: Софі Тернер розповіла про зйомки "Гри престолів"

multikino.com, 10.10.2018 05:00, (прочит: 1830 раз, коментовано: 0 раз)

Все заради секретності!


Софі Тернер, яка зіграла Сансу Старк, розповіла, що на знімальному майданчику останнього сезону були прийняті безпрецедентні заходи безпеки – щоб уберегтися від спойлерів і папараці.

Так, було знято кілька альтернативних фіналів шоу, і в результаті навіть самі актори до останнього не знають, як саме закінчиться серіал, а шоураннери вдалися до зйомки фейкових сцен, які не мають безпосередньо до сюжету "Ігри престолів" відношення.

"Божевільна абсолютно секретність, у сценарії міняли імена акторів, змінювали назви прямо в процесі зйомок. Не сезон, а якесь "Древо Життя", – наводить Vulture слова акторки, що має на увазі фільм Терренса Маліка 2011 року The Tree of Life.

Тернер додала, що у них в арсеналі був спеціальний drone killer – вбивця дронів, який просто без попереджень збивав все, що починало літати над майданчиком. "Не знаю, як це було зроблено, але дрони просто падали", – каже Софі.

За її словами, якось у Хорватії вони вбралися у свої сценічні костюми і просто півдня ходили в них туди-сюди, щоб обдурити папараці, які чергували на стратегічних висотках. 





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Софі Тернер, Гра престолів