Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Том Харді прокоментував зниження вікового рейтингу

Том Харді прокоментував зниження вікового рейтингу "Веному"

multikino.com, 27.08.2018 06:20, (прочит: 1274 раз, коментовано: 0 раз)

Фільм вийде на великі екрани вже 4 листопада


Питання з рейтингом все далі перебуває в підвішеному стані: так, інсайдери стверджують, що студія Sony збирається випустити кінокомікс «Веном» з «підлітковим» рейтингом PG-13, а ось режисер фільму Рубен Фляйшер і виконавець головної ролі Том Харді зізналися, що це питання ще не вирішене остаточно.

«Нам самим цікаво, чим же все закінчиться в підсумку. Однак ми доклали всіх можливих зусиль, щоб зробити нашу картину максимально вірною оригінальним коміксами. Адже Веном - це персонаж, який відкушує людям голови і поїдає мізки. Тому ми намагалися по максимуму віддати данину поваги першоджерела в цьому аспекті», - каже Фляйшер.

«У випадку з подібним кіно хочеться привернути якомога більшу аудиторію, оскільки це відмінна розвага», - додав Харді. «Мій син підштовхнув мене зіграти Венома. У фільмі виразно будуть моменти, на яких я, швидше за все, прикрив би йому очі. Залежить від того, наскільки чутливі батьки дев'ятирічної дитини. Не мені говорити про рейтинг. Я дійсно не знаю, що вирішить рейтингова комісія. Хоча мені здається, що ця картина припаде до душі будь-кому. Адже там є не тільки трупи, а й елементи чорної комедії, екшен-трилера».



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Том Харді