Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Режисера

Режисера "Вартових Галактики" звільнили через образливі дописи

multikino.com, 22.07.2018 06:15, (прочит: 605 раз, коментовано: 0 раз)

Джеймсу Ганну пригадали старі гріхи


Американська кіностудія Walt Disney Studios звільнила режисера Джеймса Ганна через низку образливих повідомлень у Twitter, які Ганн писав з з 2008 по 2011 роки. 



"Образлива поведінка і заяви, які були виявлені в стрічці Джеймса в Twitter, є неприйнятними і несумісними з цінностями нашої студії, і ми розірвали з ним наші ділові відносини", - прокоментував президент Walt Disney Studios Алан Хорн.

Ганна також відсторонили від керівництва над зйомками третьої частини "Вартових Галактики", яка повинна вийти в 2020 році.

Раніше онлайн-видання The Daily Caller опублікувало добірку твітів Джеймса Ганна у період з 2008 по 2011 роки, в яких він жартував на теми педофілії, згвалтування, терористичної атаки в Нью-Йорку 11 вересня 2001 року і расизму.

Сам режисер у своєму Twitter написав, що люди, котрі стежать за його кар’єрою, знають, що він був провокатором і говорив на теми-табу.

"Не скажу, що я став кращим, але я дуже, дуже змінився за останні роки. Сьогодні я намагаюся вкоренитися в любові та злагоді і відчувати менше гніву. Раніше я вибачився за гумор, який завдав людям болю. Мені дійсно було шкода", - написав Ганн.



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Джеймс Ганн