Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Незавершений роман Джей Остін перетворять у серіал

Незавершений роман Джей Остін перетворять у серіал

multikino.com, 20.07.2018 23:45, (прочит: 667 раз, коментовано: 0 раз)

Хороша новина для всіх любителів класики


Роман «Сандітон» планують екранізувати у вигляди 8-серійного проекту, роботою над яким займуться PBS Masterpiece та ITV.

Сценарій серіалу писатиме Ендрю Давіс, знаменитий роботою над проектами «Гордість і упередження», «Війна і мир», «Крихітка Дорріт» та ін. Продюсерську роль на себе візьме компанія «Red Planet Pictures» на чолі з Тоні Джорданом.

 Джейн Остін написала перші 11 розділів роману «Сандітон» за кілька місяців до смерті 1817 року. У центрі історії – Шарлотта Гейвуд, жвава та імпульсивна жінка, яка вирушає зі своєї домівки до сонячного рибальського села Сандітон – новоствореного приморського курорту, та її складні стосунки із Сідні Паркером. Зрештою, це історія про розуміння себе й любов.

 Виконавча продюсерка Белінда Кемпбелл із «Red Planet Pictures» зауважила: «Неперевершені сценарії Ендрю Давіса містять всі ознаки їдкої соціальної критики та реалізму, що роблять Джейн Остін однією з найбільш популярних письменниць в англійській літературі».

 «Джейн Остін встигла написати лише фрагмент свого останнього роману, перш ніж померла, але який це фрагмент, – сказав Ендрю Давіс. – І для мене привілей та велике захоплення адаптувати "Сандітон" у телепроект для сучасної аудиторії».


 Серії на міжнародному рівні транслюватиме «BBC Studios».





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джейн Остін