Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Скарлет Йохансон відмовилася від ролі трансгендера

Скарлет Йохансон відмовилася від ролі трансгендера

multikino.com, 14.07.2018 22:25, (прочит: 1201 раз, коментовано: 0 раз)

Зі скандалом


Актриса все ж відмовилася від ролі кримінального авторитета Данте Джилла у фільмі режисера Руперта Сандерса.

Нагадаємо, що Джилл народився жінкою, але одягався як чоловік і жив під чоловічим ім'ям.

Хоча призначення актриси на роль стало причиною величезного скандалу і неприємних коментарів на її адресу, Йоханссон заявила, що розуміє критику ЛГБТ-спільноти в свою адресу.

"Я глибоко поважаю і люблю транс-спільноту, і я вдячна, що дискусія з приводу інклюзивності в Голлівуді триває. Я, звичайно, рада була б дати життя [на кіноекрані] історії Данте і його перетворення [в чоловіка], але я розумію почуття тих, хто вважає, що цю роль повинен грати актор-трансгендер. Я вдячна, що обговорення кастингу на цю роль, хоча і було спірним, породило ширшу дискусію про різнобічності кастингу і поданні [різних персонажів] в кіно", - йдеться в заяві актриси, яке опублікувало видання Out Magazine.

Коли стало відомо про кастинг Йохансон на роль Данте Джилла, відразу кілька популярних ЗМІ, включаючи Jezebel і Vice, розкритикували це рішення. Також незадоволені були багато представників ЛГБТ-спільноти, які вважали, що трансгендерів повинен грати актор-трансгендер.

Двоюрідний брат Джилла Баррі Періс в інтерв'ю The Wrap сказав, що його родич швидше за все посміявся б над дискусією навколо ролі Йохансон, але зазначив, що швидше за все йому сподобалося б, якби на цю роль був обраний чоловік або трансгендер-чоловік.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Скарлет Йохансон