Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джексон повернеться в Середзем'я?

Джексон повернеться в Середзем'я?

M.F. FaraoN, 28.06.2010 14:21, (прочит: 4769 раз, коментовано: 1 раз)

Пітер Джексон веде переговори про зйомки «Хоббіта».

Відколи Гільєрмо дель Торо залишив проект, знімальний майданчик «Хоббіта» повниться новими чутками. Зайняти режисерське крісло бажає багато хто, але Warner Bros. і New Line Cinema не злазять з Пітера Джексона, умовляючи його очолити зйомки.

Ніл БломкампДев’ятий округ») зовсім недовго перебував у статусі кращого претендента на екранізацію «Хоббіта». Агентство William Morris Endeavor, з яким працює режисер, запевнило, що жодних пропозицій від Warner і MGM не надходило.

Як стверджує ресурс Deadline, Пітер Джексон вже погодився зайняти режисерське крісло, і тепер прагне якимось чином позбутися від зобов'язань по іншим контрактам.

Студії вважають Джексона найбільш підходящим варіантом вирішення проблеми, (хто більше за нього знає про світ Середзем'я?), до того ж він активно бере участь у проекті як продюсер. І наступні кілька днів, якщо вірити донесеннями інсайдерів, будуть вирішальними в переговорах табору Джексона і тандему Warner / New Line.

Бломкампу таки відійшов фантастичний проект «Elysium». Дія фільму розгортатиметься в майбутньому, що відстає від сьогодення на 150 років, а місцем подій обрана інша планета. Режисер обіцяє багато насильства, але не заради смакування жорстокості, а заради розвитку соціополітичних ідей.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах