Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Девід Єйтс розповів, де зніматимуться наступні частини

Девід Єйтс розповів, де зніматимуться наступні частини "Фантастичних звірів"

multikino.com, 18.01.2018 08:00, (прочит: 652 раз, коментовано: 0 раз)

Англією і Америкою не обмежаться


Завдяки новим кадрам відомо, що сюжет сиквела "Фантастичних звірів" перенесе глядачів з Нью-Йорка в Париж, але за словами режисера Девіда Йейтса, дія кожної наступної частини відбуватиметься в нових містах.

"Джоан вже повідала нам, де розгорнуться події наступного фільму. Це дуже захоплююче, адже в кінцевому рахунку наша історія має глобальний масштаб. З огляду на, що глядачів франшизи можна знайти по всьому світу, переносити дію сюжету з однієї точки світу в іншу стане ще цікавіше" , - повідомив Йейтс.

Тим часом в стрічці, яка з'явиться на екранах в листопаді, події розгорнуться в 1927 році, через кілька місяців після подій оригінальної картини.

Могутній темний маг Геллерт Гріндельвальд (Джонні Депп) тікає з-під варти і приступає до пошуку ще більшого числа прибічників з метою здійснити свою зловісну мету: підняти чарівників над всіма не-магами. Єдиний, хто здатний зупинити його, це чарівник Албус Дамблдор (Джуд Лоу), який колись був кращим другом Геллерта. Але Дамблдору не вдасться впоратися зі злом в поодинці, тому він вирішує заручитися підтримкою свого колишнього учня, Ньюта Скамандра (Едді Редмейн). Захоплююча пригода, повна неймовірних небезпек, знову об'єднає Ньюта з Тіною (Кетрін Уотерстон), Куїні (Елісон Судол) і Якобом (Ден Фоглер), а перевіривши на міцність їх дружбу і вірність один одному.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Фантастичні звірі і де їх шукати