Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Отакої: Хью Джекман може повернутись до ролі Росомахи

Отакої: Хью Джекман може повернутись до ролі Росомахи

multikino.com, 16.01.2018 07:00, (прочит: 2384 раз, коментовано: 0 раз)

Ми вірили, що він йде не назавжди!


Приємні новини всім шанувальникам Логана-Россомахи оголосив актор Себастьян Стен: так, схоже, що Х'ю Джекман подумує про повернення до ролі Росомахи в світлі потенційного приєднання франшизи «Люди Ікс» до кіновсесвіту Marvel.

"Нещодавно мені довелося опинитися поруч з Х'ю Джекманом. Я не знав, про яку ще незручну річ у нього запитати, тому просто випалив: "Чи побачимо ми тебе знову [в образі Росомахи]?". Деталі розмови залишаться між нами, інакше мене чекають проблеми", - ділиться Стен. "Я поставив це питання, оскільки постійно думав про те, чи стане "Логан" останнім фільмом з його участю в ролі Росомахи або ж буде щось ще. Хью відповів, що він сам розмірковує про це, і думки про повернення приходили йому в голову".

Цікаво, що Джекман зізнавався в кінці 2017 року, що дійсно хотів би стати частиною "Месників": "Якби в той момент, коли я приймав рішення про відхід, підвернулася така можливість, то я абсолютно точно подумав би ще разок. Без сумнівів. мені завжди хотілося подивитися на Росомаху в рамках їх командної динаміки, коли він взаємодіє, наприклад, з Халком, або з Залізним Людиною".





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Хью Джекман, Росомаха