Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Марк Уолберг віддав 1,5 мільйони доларів гонорару за дозйомку

Марк Уолберг віддав 1,5 мільйони доларів гонорару за дозйомку "Всіх грошей світу"

multikino.com, 16.01.2018 00:10, (прочит: 1402 раз, коментовано: 0 раз)

Мінус один скандал в Голлівуді?


Новий фільм Рідлі Скотта ще не вийшов на екрани, а вже встиг обрости всілякими скандалами: спершу з стрічки довелося вирізати Кевіна Спейсі, якого звинуватили в домаганнях, потім терміново знімати всі сцени з Крістофером Пламмером і, відповідно, задіяти декількох акторів з основних кадрів. Так, дозйомки проводилися також з Мішель Вільямс і Марком Уолбергом.

Втім, на цьому все не зупинилося: в скандал були залучені ці актори через розбіжності в гонорарах. Марк Уолберг, який зіграв головну роль в "Всі гроші світу", отримав 1,5 мільйона доларів, тоді як Мішель - всього тисячу!

Після галасу в ЗМІ, Марк оголосив, що перерахує $ 2 мільйони фонду допомоги жертвам сексуального насильства Time's Up. Більшу частину цієї суми - $ 1,5 мільйона - складе гонорар, який актор отримав за дозйомки, а ще $ 500 тисяч додасть його агентство William Morris Endeavor.

Пожертвування буде зроблено від імені Мішель Вільямс - партнерки Уолберга по фільму.

"В останні кілька днів мій гонорар за дозйомки у фільмі "Всі гроші світу" став важливою частиною суспільної дискусії. Я на 100% підтримую боротьбу за справедливу оплату і жертвую $ 1,5 мільйона в фонд Time's від імені Мішель Вільямс", - йдеться в заяві Уолберга.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Марк Уолберг