Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ліам Нісон вплутався у секс-скандали в Голлівуді

Ліам Нісон вплутався у секс-скандали в Голлівуді

multikino.com, 15.01.2018 22:25, (прочит: 1919 раз, коментовано: 0 раз)

Актор невдало висловив думку


Схоже, що 65-річний британський актор Ліам Нісон трохи погарячкував: зірка фільмів "Список Шиндлера" і "Заручниця", а також нового трилера "Пасажир", заявив, що вважає події, які розгортаються в США в останні кілька місяців, "полюванням на відьом ". Йдеться про скандали, які почалися з звинувачень в домаганнях режисера Харві Вайнштейна, а потім і актора Кевіна Спейсі, швидко перетворившись на справжній сніжний ком - нових винуватців знаходять чи не щодня.

Так, актор заявив, що вітає рух на захист жертв сексуальних домагань, проте вважає, що часом покарання, які несуть ті, кого звинуватили в неналежній поведінці, надмірні.

"Є люди, знамениті люди, яких раптово звинувачують в тому, що вони доторкнулися до колін дівчата або щось в цьому роді, після чого їх викидають з їх програм. Іноді те, що відбувається, схоже на "полювання на відьом", - заявив Нісон, згадавши історію з американським радіоведучим Гаррісоном Кейллором, якого звільнили з роботи за те, що він поклав руку на спину колеги, намагаючись її втішити (це версія самого Кейллора): нібито радіоведучий вибачився перед жінкою за свій вчинок, та прийняла вибачення, заявила, що інцидент вичерпано, а через якийсь час все одно звинуватила Кейллора в неналежній поведінці.

"Дівчата, просто більше не будете працювати з Ліамом Нісоном", - написала журналіст Мелісса Макеван. Схожу реакцію висловило безліч інтернет-користувачів. Схоже, що Ліам вліз в зміїне кубло.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Ліам Нісон