Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Помер Елфі Кертіс - зірка

Помер Елфі Кертіс - зірка "Зоряних війн"

multikino.com, 28.12.2017 06:20, (прочит: 1689 раз, коментовано: 0 раз)

Актору було 87 років


Тільки напередодні фанати "Зоряних воєн" згадували про Керрі Фішер в день річниці її смерті, як стало відомо про смерть ще одного актора з улюбленої саги.

Так, британський актор Елфі Кертіс, який зіграв доктора Корнеліуса Евазана у фільмі "Зоряні війни. Епізод IV: Нова надія", помер напередодні у віці 87 років.

У четвертому епізоді персонаж Кертіса з понівеченим обличчям з'являється в невеликій сцені в забігайлівці міста Мос-Ейслі на Татуїн. Він хвалиться перед Люком Скайуокером, що засуджений до страти в 12 зоряних системах.

Доктор займався хірургією, але навмисне заподіював пацієнтам страждання, в результаті чого вони спотворили йому обличчя. Персонаж також з'явився і в спін-офф "Бунтар-один: Зоряні Війни. Історії".

Також Елфі Кертіс зіграв у фільмі "Людина-слон" Девіда Лінча і серіалах "Втрачені імперії" і "Чисто англійське вбивство".

Співчуття у зв'язку зі смертю актора висловив його колега Марк Хемілл, який зіграв в "Зоряних війнах" Люка Скайуокера, розповівши, що Кертіс в кадрі здавався жахливим, але в житті він був смішним і добрим, справжнім джентльменом.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Елфі Кертіс