Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Перший кадр з Джейсоном Стетхемом у фільму

Перший кадр з Джейсоном Стетхемом у фільму "Мег" (ФОТО)

multikino.com, 23.12.2017 07:50, (прочит: 2404 раз, коментовано: 0 раз)

Блокбастер, хоррор і триллер в одній стрічці


Empire поділилися першим офіційним кадром з блокбастера «Мег». Фільм буде присвячений нападу доісторичної і вкрай небезпечною акули, за участю Джейсона Стетхема в образі палеонтолога.

Сюжет хоррор-трилера розповідає про колишнього елітного пілота глибоководних апаратів ВМФ США, а нині професора палеонтології Джонас Тейлора, який намагається довести, що чудовисько, яке він бачив у глибинах Тихого океану, не що інше, як вимерлий Мегалодон - гігантська доісторична акула. Все, що утримує його в глибині, це температурний бар'єр води, який йому не подолати. Світова наукова спільнота вважає ветерана напівбожевільним фріком, і лише старий приятель по службі, який нині обслуговує підводні безпілотні судна, не відноситься до цих розповідей скептично.

Історія з глибинним монстром отримує розвиток після того, як в центрі прогнозування землетрусів вирішують занурити дослідні дрони на граничну глибину. В результаті техногенного вторгнення Мегалодон виривається з природного пастки і піднімається у верхні товщі води, де його інстинкти прокидаються на повну потужність.

Сценарій, заснований на бестселері Стіва Елтена, написав Джеймс Вандербілт ( «День незалежності: Відродження», «Робокоп»), режисером стрічки виступив Джон Тертелтауб ( «Скарб нації»). У касті також значаться Лі Бінбін, Джессіка МакНемі, Кліфф Кертіс, Рейн Вілсон, Роберт Тейлор і Рубі Роуз.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Джейсон Стетхем