Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Variety назвав шість найпровальніших фільмів року

Variety назвав шість найпровальніших фільмів року

multikino.com, 23.12.2017 01:10, (прочит: 933 раз, коментовано: 0 раз)

Більшість і справді не викликала захвату у фанів


Портал Variety склав список головних перемог і провалів в кіноіндустрії в 2017 році. Так, зрозуміло, що найпопулярнішими стали "Диво-жінка" і нові "Зоряні війни", а ось в список провалів увійшли 6 стрічок.

Критики визнали провальними картини "Меч короля Артура", "Валеріан і місто тисячі планет", "Темна вежа", "Геошторм", "Обіцянка" і "Монстр-тракі". Відзначається, що касові збори двох останніх фільмів виявилися меншими, ніж витрати на їх створення.

Прем'єра стрічки-катастрофи "Геошторм" відкладалася в США чотири рази через природні катастрофи, що обрушилися на країну в 2017 році. При бюджеті в 120 мільйонів доларів стрічка зібрала 207 мільйонів у прокаті.

Екранізація серії романів Стівена Кінга "Темна вежа" отримала безліч негативних рецензій, а касові збори фантастичного вестерна склали 111 млн дол., а витратили на нього 60 млн дол.

"Меч короля Артура" також увійшов до списку через малий прибуток - в американському прокаті фільм заробив 39 млн дол., а в Китаї - 8 млн дол.

"Валеріан і місто тисячі планет" Люка Бессона - найдорожчий фільм, знятий у Франції. У прокаті зібрав 225 млн дол. при бюджеті в 180 млн дол.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Variety