Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Меріл Стріп прокоментувала звинувачення Роуз Макговен

Меріл Стріп прокоментувала звинувачення Роуз Макговен

multikino.com, 20.12.2017 00:10, (прочит: 2132 раз, коментовано: 0 раз)

Знову мова йде про скандал з Вайнштейном


Актриса Меріл Стріп багатослівно відповіла у своїй колонці, опублікованій виданням Huffington Post, на звинувачення Роуз МакГовен, однією з жертв сексуального насильства з боку продюсера Харві Вайнштейна.

17 грудня, МакГовен викрила Стріп в лицемірстві, коли стало відомо, що Стріп не візьме участі в "чорному протесті" на "Золотому глобусі".



Меріл Стріп у відповідь написала текст, який докладно пояснює її поведінку:

"Мені було боляче бачити, що Роуз МакГовен атакувала мене за допомогою інтернет-заголовків в ці вихідні, але я хотіла їй повідомити, що не знала про злочини Вайнштейна: ні про те, що він напав на неї в 1990-х, ні про напади на інших в наступні десятиліття.

Я не мовчала спеціально. Я не знала. Я не підтримувала зґвалтування своїм мовчанням. Я не знала. Мені не подобається, коли нападають на молодих жінок. Я не знала, що це відбувається.

Я не знаю, де Харві живе, і ніколи не була у нього вдома.

Ніколи в житті він не запрошував мене в свій готельний номер.

Я тільки один раз була в його офісі, де зустрічалася з [режисером] Уесом Крейвеном, коли ми знімали фільм "Музика серця" в 1998 році.

ГВ займався дистрибуцією фільмів, які ми робили з іншими людьми.

ГВ не був кінематографістом. Він часто був продюсером, але в основному - займався маркетингом фільмів, які зняли інші, - деякі з цих фільмів були хорошими, деякі - не дуже. Але не кожен актор, актриса або режисер, котрі творили фільми, дистрибуцією яких займався ГВ, знав, що він принижує жінок або що він згвалтував Роуз в 90-х, а також інших жінок до неї і після. Ми не знали, поки нам про це не повідомили. Ми не знали, що він і його поплічники купували мовчання жінок.

ГВ потрібно було, щоб ми не знали, тому що завдяки нам трималася його репутація, його здатність заманювати молодих перспективних жінок в ті обставини, які дозволяли заподіяти їм біль.

Я потрібна була йому більше, ніж він був потрібен мені, - і він зробив все, щоб я не знала. З'ясувалося, що він найняв колишніх співробітників Моссада [розвідувальна служба Ізраїлю. - Buro 24/7], щоб інформація про це не стала надбанням публіки. Роуз і багато інших жертв цих могутніх, багатих, безжальних чоловіків зіткнулися з ворогом, з яким потрібна перемога будь-якою ціною. Саме через це прямо зараз створюється фонд юридичної допомоги жертвам, куди тисячі небайдужих людей з нашої індустрії будуть робити свої пожертви, щоб знищити цих покидьків і допомогти жертвам подолати це зло.

Роуз припустила про мене неправду і транслювала її іншим, і я хотіла повідомити їй правду. Через наших спільних друзів я передала їй свій домашній телефон в ту ж хвилину, коли прочитала заголовки. Я просиділа біля телефону весь вчорашній день і сьогоднішній ранок, сподіваючись висловити свою глибоку повагу за ту відвагу, з якою вона і інші жінки викривають чудовиськ серед нас, і поспівчувати невимовною безперервної болю, яку вона відчуває. Ніхто не може повернути те, що впевнені в собі боси на кшталт [телеведучого] Білла О'Райлі, [засновника каналу Fox News] Роджера Ейлс і ГВ забрали у жінок, заволодіваючи їх тілами і відбираючи в них можливість заробляти собі на життя. Я сподівалася, що Роуз вислухає мене. Вона не стала цього робити, але я сподіваюся, що вона це прочитає.

Мені дуже шкода, що вона вважає своїм ворогом мене, тому що разом з іншими жінками в нашій індустрії ми протистоїмо одному і тому ж непримиренному противнику: цьому статусу-кво, який дуже хоче повернутися в жахливі старі часи, коли жінок використовували і ображали, коли їх не допускали до прийняття рішень, до вищих ешелонів нашої індустрії. Ось до чого були всі ці секрети. Ці кімнати потрібно продезінфікувати ще до того, як почнуться хоч якісь зміни".

Коментарів з боку Роуз МакГоуен або Харві Вайнштейна поки не послідувало.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Меріл Стріп