Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Зоряні війни: Останні джедаї" покажуть у космосі

multikino.com, 15.12.2017 07:00, (прочит: 574 раз, коментовано: 0 раз)

Галактика, тримайся!


Як виявилося, одними з перших глядачів фільму "Зоряні війни 8: Останні джедаї" стануть члени екіпажу Міжнародної космічної станції, про що повідомило видання Comic Book з посиланням на офіційних представників Адміністрації з аеронавтики і космічних досліджень США (NASA).

"Я можу підтвердити, що астронавти побачать цей фільм на орбіті. Вони отримають цифрову копію, яку можна буде відтворити на ноутбуці або ж за допомогою штатного проектора, який вже є на борту", - прокоментував керівник відділу зі зв'язків з громадськістю NASA Ден Хут.

Фільм "Зоряні війни 8: Останні джедаї" вийшов в широкий прокат 14 грудня 2017 року. Очікується, що його стартові збори в домашньому прокаті можуть перевищити 200 мільйонів доларів, а в світовому - 400 мільйонів доларів. Картина вже отримала один з найвищих рейтингів серед всіх епізодів "Зоряних воєн".

Ключові ролі виконали Донал Глісон, Том Харді, Дейзі Рідлі, Біллі Лурд, Гвендолін Крісті, Енді Серкіс, Джозеф Гордон-Левітт, Марк Хемілл, Оскар Айзек, Керрі Фішер та інші актори.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Зоряні війни: Останні джедаї