Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Касові збори

Касові збори "Тора" перегнали 500 мільйонів доларів

multikino.com, 11.11.2017 07:50, (прочит: 663 раз, коментовано: 0 раз)

Неочікуваний успіх!


Про це свідчать дані, які наводить портал Boxofficemojo. Так як виробничий бюджет картини склав 180 мільйонів доларів, всього через тиждень з момент початку прокату стрічка вже окупилася і почала приносити творцям істотний прибуток.

Так, третя серія "Тора" стартувала в багатьох країнах світу з рекордами. У Китаї фільм зібрав на старті 56 мільйонів доларів, і це був найкращий результат для жовтневого прокату. У самій Північній Америці "Тор 3: Рагнарек" заробив в прем'єрні вихідні більше, ніж обіцяли йому попередні прогнози - 122,7 мільйона доларів. У другій уїк-енд фільм, поза всяким сумнівом, залишиться лідером північноамериканського прокату. Очікується, що він збере більше 50 мільйонів доларів.

У фільмі знімалися Кріс Хемсворт, Том Хіддлстон, Кейт Бланшетт, Ідріс Ельба, Джефф Голдблюм, Тесса Томпсон, Карл Урбан, Марк Руффало, Ентоні Хопкінс, Бенедикт Камбербетч і інші актори. Біля керма проекту виявився новозеландський режисер Тайка Вайтіті, для якого "Тор 3" був першим великобюджетним голлівудським кінопроектом.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Тор: Рагнарек