Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 фільмів ужасов, які варто подивитися на Хеллоуін

5 фільмів ужасов, які варто подивитися на Хеллоуін

multikino.com, 14.11.2017 01:35, (прочит: 1193 раз, коментовано: 0 раз)

Створюємо потрібну атмосферу за допомогою найкращих страшилок цього року


Якщо звичайні драма і бойовик не потребують створення особливої ​​атмосфери для перегляду, то фільми жахів просто так не включиш, щоб полоскотати собі нерви, хіба що ви - незмінний шанувальник цього жанру. Ось-ось буде святкування Хеллоуїна - коли ще включати новинки жахів і насолоджуватися переглядом?

Американская история ужасов

Це американський телесеріал, створений і поставлений Райаном Мерфі і Бредом Фелчаком.

В США сериал йде на кабельному телеканалі кампанії FОX. 12 січня цього року керівництво телеканалу продовжив шоу на восьмий і дев'ятий сезони. В 2017 році, сезон має назву Культ, Действия в сериалі розгортаються в пригороді сучасного Детройту. В головній ролі - Сара Полсон, яка грає житель Нью-Йорка, що страждає посттравматичним стресовим розладом після 11 вересня, яка прогресує з перемогою Трампа.

Воно

Ми просто не змогли почати список з іншого фільму, ніж з нової екранізації книги майстра хоррорів Стівена Кінга. Стрічка вже стала найбільш касовою в своєму жанрі за всі роки існування жахів, та й підозрюємо, що найпопулярнішим костюмом на цей Хеллоуїн буде саме клоунський наряд - чому б і не подивитися стрічку? У маленькому містечку Дербі відбуваються дивні речі. Зникають діти, потім знаходять їх спотворений труп і група школярів вирішує розібратися в тому, що відбувається, особливо після того, як вбивають молодшого брата одного і них. Стає ясно - в місті мешкає зло, яке прийняло обличчя клоуна Пеннівайза і абсолютно невідомо, що його здатне зупинити.

Прокляття Аннабель

Сиквела фільму жахів шанувальники чекали більше трьох років і ось, демонічна лялька знову повертається в будинок свого творця, лялькаря, чию доньку вона вбила. Чоловік разом з дружиною, переймаючись смертю малятка, запрошують до хати дівчаток з притулку, не підозрюючи, що Аннабель все ще в будинку і готується до того, щоб напасти і почати вбивати знову.

Воно приходить вночі

Фільм жахів, який лякає не тільки відмінними зйомками, але і тим, що всі події можуть відбутися в реальному житті. Так, світ накриває епідемія невідомої науці хвороби і ті, хто піддаються вірусу, дуже скоро вмирають. Щоб уникнути зараження, пара з дитиною тікають в ліс, де сподіваються пережити епідемію і повернутися, коли все стане на свої місця. Глава сім'ї придумує всілякі заборони, щоб хвороба не проникла і в будинок, але одного разу на порозі з'являються гості і все летить шкереберть.

Коматозники

Фільм, який варто подивитися не тільки заради Ніни Добрев, а й заради того, що це відмінна екранізація стрічки минулого століття. Кому б не було цікаво, що з людиною відбувається після смерті? Або ж що вона відчуває, коли перебуває на межі між життям і іншим світом? Група парапсихологів вирішується на дивний і небезпечний експеримент - студенти домовляються вводити один одного в кому, після виходу з якої вони повинні описати все, що бачили і відчували. Але чи пройде експеримент так вдало, як вони планували, якщо врахувати той факт, що всіх цікавить не скільки життя людини, скільки ясність досліджень?



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

фільми жахів