Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Том Лі Джонс ненавидів Джима Керрі під час зйомок

Том Лі Джонс ненавидів Джима Керрі під час зйомок "Бетмена"

multikino.com, 08.10.2017 06:20, (прочит: 1596 раз, коментовано: 0 раз)

Зрештою, не лише він один


Джим Керрі, хоча і знімався переважно в комедійних фільмах, подобався далеко не всім колегам: так, актор розповів про свого хейтера - Томмі Лі Джонса, з яким актор знімався в нещасливому "Бетмена Назавжди".

"Я був в ресторані, і офіціант сказав мені: "О, я чув, ти знімаєшся разом з Томмі Лі Джонсом. Він якраз обідає тут за рогом". Я тут же відправився до нього привітатися, але, коли я підійшов і запитав "як ся маєш?", Томмі миттєво зблід. Він весь затрусився і виглядав так, ніби цілу добу тільки й мріяв про те, як би вбити мене. Це було як раз напередодні дуже важливих сцен за участю наших персонажів", - згадує Керрі.

Джим продовжує: "Томмі підвівся і обняв мене, прошепотів: "Я тебе ненавиджу. Ти мені зовсім не подобаєшся". Я відповів:" Воу, мужик, а в чому справа-то?". Я жартома схопив і підняв стілець, що, ймовірно, було не найрозумнішим рішенням. На це Томмі відреагував словами "Терпіти не можу твою клоунаду".

"У ті часи він взагалі був дуже складною людиною. Думаю, Томмі просто не подобалася його роль, і він зовсім не хотів там перебувати, але хто знає", - додав актор.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джим Керрі, Томмі Лі Джонс