Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Нарешті: перший трейлер фільму

Нарешті: перший трейлер фільму "Тихоокеанський рубіж: Повстання"

multikino.com, 08.10.2017 01:10, (прочит: 1592 раз, коментовано: 0 раз)

Залишилося дочекатися 22 березня


Масштабний конфлікт між потойбічними монстрами, які руйнують все на своєму шляху, і пілотованими людьми супермашинами, які були створені для боротьби з ними, опинився лише прелюдією до страхітливої ​​атаки на людство в другому фільмі.

Джон Боєга втілює образ повстанця Джейка Пентекоста - перспективного пілота. Його батько став легендою, віддавши своє життя заради забезпечення перемоги людства в битві проти жахливого Кайдзу. З того моменту Джейк відмовляється від тренувань і вливається в підпільний світ криміналу. Але коли невідворотна загроза у вигляді величезних монстрів проривається крізь міста, поставивши весь світ на коліна, хлопцеві випадає останній шанс стати гідним спадкоємцем свого батька, заручившись підтримкою сестри Мако Морі (Рінко Кікучі), яка очолює нове покоління пілотів. Джейк і Мако жадають справедливості, мріючи помститися за полеглих, але їх єдина надія на перемогу криється в об'єднанні перед обличчям глобальної катастрофи, що несе смерть і руйнування всьому живому.

Незабаром до Пентекоста приєднуються обдарований пілот Ламберт (Скотт Іствуд) і 15-річна хакер єгерів Амара (Кейлі Спейн), які стануть для нього новою сім'єю. Тепер цій потужній команді потрібно захистити Землю від неймовірної загрози і дати вирішальний бій безжальним інопланетним чудовиськам.

Режисером блокбастера виступив Стівен С. ДеНайт - головний сценарист першого сезону «Шибайголови» і автор серіалу «Спартак». Сценарій написав Джон Спейтс ( «Прометей», «Доктор Стрендж»), а в продюсерів значиться постановник першої частини Гільєрмо дель Торо. Також у фільмі зіграли Чарлі Дей, Адріа Архона, Берн Горман, Леві Меден, Джеймі Слейтер, Дастін Клер, Маріса Ламоніка і інші.



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Тихоокеанський рубіж: Повстання