Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Олівії Манн прийшлось заплатити за роль у

Олівії Манн прийшлось заплатити за роль у "8 подруг Оушена"

multikino.com, 28.09.2017 05:00, (прочит: 1282 раз, коментовано: 0 раз)

Важке життя!


Заради того, щоб з'явитися в невеликому камео у фільмі "Вісім подруг міс Оушен" - спін-оффі оригінальної трилогії з Джорджем Клуні, Бредом Піттом і Меттом Деймоном, Олівії довелося самостійно оплачувати всі рахунки.

Воно й не дивно: з таким кастом, як в цьому фільмі - Сандра Баллок, Кейт Бланшетт, Сара Полсон, Хелена Бонем Картер, Ріанна - продюсерам не вистачає грошей ще і на оплату рахунків акторів, які і слів особливих не вимовляють!

Актриса днями відкрила завісу таємниці над зйомками і поділилася дивовижною деталлю. В одній зі сцен фільму буде показаний гала-прийом в музеї Метрополітен, на який з'їжджаються зіркові гості.

"Камео в "Вісьмох подругах міс Оушен" обійшлося мені в досить серйозну суму", - розповіла Олівія в інтерв'ю EW Radio. "Нас попросили самостійно подбати про зовнішній вигляд, і я купила сукню і все інше, а потім відправила рахунки продюсерам фільму. А вони мені - "О, ні, по рахунках ви заплатите самі".

Незважаючи на несподівані витрати на послуги стиліста, візажиста і перукаря, Олівія Манн все-таки залишилася задоволена участю в зйомках "Восьми подруг міс Оушен" і тепер, як і ми, чекає червня 2018 року - прем'єри фільму.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Олівія Манн