Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ніколай Костер-Вальдау розповів, що буде з його героєм у 8 сезоні

Ніколай Костер-Вальдау розповів, що буде з його героєм у 8 сезоні "Гри престолів"

multikino.com, 30.08.2017 23:40, (прочит: 1820 раз, коментовано: 0 раз)

Прогнози невтішні


Серсея, яка спершу пообіцяла перемир'я і допомогу у війні з білими ходоками, зізнається Джеймі, що зовсім не збирається цього робити. Замість цього вона має намір вдарити їм у спину за допомогою армії Золотих мечів з Ессоса. Джеймі в цьому її не підтримує і йде зі словами: "Я тобі не вірю".

В інтерв'ю Esquire Ніколай Костер-Вальдау розповів, що трапилося в його героєм за весь серіал і чому він пішов.



"Він нарешті побачив те, що було очевидно всім іншим. Або його просто все дістало. Людині завжди потрібно у щось вірити, в праве діло. І якийсь час Джеймі переконував себе, що захищає свою сім'ю і бореться з Дейенеріс і її армією дотракійців, які хочуть забрати те, що їм належить. Він знав Божевільного короля і він знає, що дракони зовсім не милі створіння. Але тепер Джеймі став свідком жахливого явища живих мерців і повірив в їх загрозу. Він вірить Джону Сноу. Він вірить своєму братові. І він вірить Дейенеріс, коли вона говорить, що бачила стотисячну армію ходоків", - розповідає Джеймі.

Також Ніколай пояснив, що ж означають його останні слова: "Коли Джеймі вимовляє "я тобі не вірю", він говорить не стільки про те, що не вірить у здатність Серсеї вбити його. Я думаю, це скоріше «я більше не люблю тебе, тепер ти сама по собі». Одному богу відомо, чому йому треба було стільки часу, але тепер він нарешті усвідомив це остаточно".

На питання, чого боїться він, як актор і його герой, Вальдау заявив, що його лякає можливе перетворення в ходка: "Ви ж знаєте, деякі головні персонажі будуть перетворені [Королем ночі]. І вони, блакитноокі, будуть бігати туди-сюди. Боги, сподіваюся, що мене серед них не буде. це ж три години гриму вранці. Я знаю, що якщо Девід Беньофф і Ден Вайс прочитають це, вони скажуть: «О, так, ти будеш серед них»".

"Я вірю, що в Джеймі закладені непогані моральні цінності, але в той же час він робив жахливі речі, без сумнівів. Всі ці роки все крутилося навколо Серсеї; тепер же мова йде про те, як вчинити правильно. Я вірю йому, коли він каже, що загроза з півночі важливіша, ніж амбіції кого-небудь з живучих. Коли війна закінчиться, переможуть люди або переможуть мертві. У першому сезоні лорд Тайвін сказав, що хоче, щоб Джеймі став тим, ким повинен стати. Навряд чи зараз Джеймі той, ким його бачив батько. Але це людина, яким його хотілося б бачити мене. Він робить првильний вибір - приєднується до боротьби за людство", - говорить актор.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Ніколай Костер-Вальдау, Гра престолів,