Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кріс Пайн і режисер

Кріс Пайн і режисер "Диво-жінки" знову попрацюють вдвох

multikino.com, 29.07.2017 06:20, (прочит: 1312 раз, коментовано: 0 раз)

Шкода, що мова йтиме не про продовження фільму


Веселий дует Галь Гадот і Кріса Пайна в "Чудо-жінці" запам'ятався багатьом фанатам, і актор ще раз попрацює з Петті Дженкінс, режисером фільму, але, на жаль, не в продовженні саги про Діану.

Так, Петті зніме для каналу TNT пілотну серію проекту «Одного разу вона потемніє», заснованого на документальній книзі з однойменною назвою. Міні-серіал буде розділений на шість частин. У кожній з них зіграє Кріс Пайн. «Одного разу вона потемніє» - історія Фауни Ходель. Колись її біла мати віддала дитину на піклування до чорношкірої прибиральниці. 20 років Фауна жила в бідності і муках.

Одного разу вона все ж вийшла на слід своєї справжньої матері, але, замість того щоб побачити жінку, мрії про яку підтримували її в найжорстокіші моменти існування, вона дізналася про те, що благополуччя рідній сім'ї було лише фікцією, а насправді в її родоводу є місце для інцесту, вбивства Чорної Орхідеї (дідусь Фауни вважався одним з головних підозрюваних в цій скандальній справі) і таємничих сил, протягом багатьох років не хотіли, щоб історія дівчинки була розказана світу.

Сем Шерідан напише сценарій серіалу. Дженкінс, Майкл Шуга ( «У центрі уваги», «13 причин чому»), Шерідан і Пайн стануть виконавчими продюсерами цього драматичного проекту, зйомки якого планується почати восени 2017 року.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Петті Дженкінс, Кріс Пайн,