Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сігурні Уівер готова до зйомок чотирьох частин

Сігурні Уівер готова до зйомок чотирьох частин "Аватару"

multikino.com, 15.07.2017 23:40, (прочит: 1337 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса розповіла, що думає про фільм Джеймса Кемерона


Актриса Сігурні Уівер готується повернутися до образу доктора Грейс Огустін в "Аватарі", зйомки якого стартують вже восени. Про свої думки щодо важливості нових фільмів актриса розповіла в інтерв'ю з Entertainment Weekly.

"Є одна вагома причина, по якій кількість сиквелів розрослася до чотирьох. Коли я прочитала сценарій, то відразу зрозуміла, що вони дійсно видатні і вартують будь-яких очікувань. Нові фільми в першу чергу присвячені тим небезпекам, яким піддається ця прекрасна планета, і тут Кемерон продовжує розвивати теми жадібності і бездушності корпорацій і тяжкого становища корінних народів. У даній точці своєї довгої і вкрай насиченою кар'єри (до сих пір не віриться, що їй вже 40 років, але так добре) я неймовірно рада випала мені в озможности попрацювати над даними чотирма історіями. Я щиро ціную це", - заявила Уівер.

До своїх ролей повернуться Стівен Ленг, Сем Уортінгтон, Зої Салдана і Джоел Давид Мур. Компанію їм складуть Кліфф Кертіс ( «Бійтеся ходячих мерців») і Уна Чаплін.

Старт зйомок всіх чотирьох картин запланований на 25 вересня. Прем'єри сіквелів очікуються 18 грудня 2020, 17 грудня 2021, 20 грудня 2024 і 19 грудня 2025 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Сігурні Уівер,