Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Алісія Вікандер розповіла, якою буде нова

Алісія Вікандер розповіла, якою буде нова "Лара Крофт" (ФОТО)

multikino.com, 15.07.2017 07:50, (прочит: 1080 раз, коментовано: 0 раз)

В очікуванні фільму!


Алісія Вікандер, виконуюча роль Лари Крофт у майбутній кіноадаптації гри «Tomb Raider», розповіла EW про характер своєї героїні і про виконання складних трюків під час зйомок фільму.

«За характером наша Лара вийшла відважною, впертою, розумною і цікавою, але також ми вирішили зробити її недосвідченою. Вона ще не занурилася з головою в пошуки пригод. Ларі здавалося, що вона застрягла в образі бізнесвумен, що обертається тільки в культурних колах сучасної молоді з приміського Лондона, але потім на неї звалилася купа нової інформації. Так що це лише початок її шляху», - каже Вікандер.

«Тут, як і фільмі "Хвиля", було багато підводних сцен, і в цілому я провела 16 днів, знімаючись повністю зануреною у воду. Для зйомок ще однієї екшен-сцени ми використовували місце в Лондоні, де проводилися змагання з рафтингу під час Олімпійських ігор. Вони скидали мене вниз за течією річки (зі зв'язаними руками) близько 50 разів. Тут вже потрібна не стільки акторська гра, скільки хороша реакція!», - додала актриса.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Алісія Вікандер,