Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кайл Макклахен пообіцяв, що у нових серіях

Кайл Макклахен пообіцяв, що у нових серіях "Твін Піксу" все стане зрозуміло

multikino.com, 07.07.2017 23:00, (прочит: 1017 раз, коментовано: 0 раз)

Фанати не надто довіряють передбаченням актора


Для фанатів, які очікували ностальгічного повернення Дейла Купера і скажено доброї кави, перші вісім серій з несподіваними героями і варіаціями вже знайомих стали сюрпризом.

Кайл Макклахен, відомий за роллю спецагента Дейла Купера розповідає, що представляв, наскільки важко буде фанатам серіалу звикнути до Дагі Джонсу.

"Багато хто чекав ностальгічного повернення в місто Твін Пікс, яким вони його пам'ятали, - каже актор в інтерв'ю The Hollywood Reporter. - Але ми не про це". Новий «Твін Пікс» розглядає дуалізм двох крайнощів - світла і темряви. І в цьому йому допомагає роздвоєний Купер, тобто двійник.

Макклахен підтверджує слова Девіда Лінча про те, що третій сезон «Твін Пікс» - це величезний фільм, розділений на 18 частин. "Все йде послідовно, так що дивитися його потрібно саме так, як показано. Наратив Девіда наповнений зображеннями, різними перспективами і персонажами, що збивають глядачів з пантелику. Але врешті-решт все буде розкладено по поличках, прийде ясність. Ви зрозумієте сенс".

"Лінч насамперед художник. Він створює рухоме полотно. По суті, він говорить вам, як довго потрібно дивитися на ту чи іншу сцену, і управляє вами через монтаж. Він наповнює сцену музикою і звуками. Він майстерно управляє вашим сприйняттям. Вам лише треба довіритися йому".

Восьму серію третього сезону Макклахен називає кульмінацією. "Це видатна серія. Безумовно, непроста для сприйняття, але це приголомшливий твір. Мені навіть здається, що це не той серіал, який можна глянути "запоєм". Я це зрозумів після перших двох серій. Подумав, що мені треба посидіти і переварити побачене. Це не той серіал, що можна подивитися і забути. Він стимулює до роздумів".





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Кайл Макклахен, Твін Пікс: Повернення,