Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Роберт Дауні-мл. розповів, коли покине роль Залізної Людини

Роберт Дауні-мл. розповів, коли покине роль Залізної Людини

multikino.com, 04.07.2017 07:00, (прочит: 1486 раз, коментовано: 0 раз)

Актор зіграв цього героя вже 8 раз


За дев'ять років Роберт Дауні мл. встиг зіграти Залізну Людину вже вісім разів. У недавньому інтерв'ю актор обговорив можливість свого розставання з роллю генія, мільярдера, плейбоя і філантропа Тоні Старка.

«Мені постійно твердять, що це стало схоже на рукавичку, яка ідеально сидить. Кожен раз я повинен починати з початку, хоча у мене в будь-якому випадку є міцна база для цього. Я не хочу зіпсувати все те, що будувалося протягом останніх шести або семи фільмів, якщо я вирішу знятися в цій ролі ще раз. Я просто хочу зав'язати до того, як мені стане соромно», - поділився Дауні.

«Коли виходили перші "Месники", я сказав про себе одну річ, яку міг би повторювати регулярно: "Нам ніколи не вдасться зробити нічого кращого цього. Всім потрібно зупинитися". Але особисто для мене все завжди залежить від людей і можливостей, як у випадку з братами Руссо, яких я просто обожнюю».

Крім нового «Людини-павука» Роберт Дауні мл. також з'явиться в ролі Залізної Людини в «Месники: Війна нескінченності» і безіменних «Месниках 4».





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Роберт Дауні-мл.,