Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Хью Джекман отримав роль у політичній драмі Джейсона Райтмана

Хью Джекман отримав роль у політичній драмі Джейсона Райтмана

multikino.com, 03.07.2017 01:10, (прочит: 1347 раз, коментовано: 0 раз)

Росомаха зіграє сенатора Гаррі Харта


Стрічка «Фаворит» розповість про політичний шлях Гері Харта (Хью Джекман) - сенатора США, який двічі намагався висунути свою кандидатуру на пост президента від Демократичної партії.

Спочатку він намагався пробитися до вищого політичного посту країни в 1984-му, проте замість нього кандидатом від партії затвердили Уолтера Мондейла, який з тріском програв Рональду Рейгану.

У 1988-му Харт, який набрав до того моменту політичну популярність, здавалося, міг скласти гідну конкуренцію в битві за президентську посаду проти Джорджа Буша-старшого. Але йому завадив скандал, пов'язаний з подружньою зрадою. ЗМІ викрили кандидата від Демократичної партії в невірності. Харт часто проводив час з 29-річною моделлю Донною Райс. Інтрижка коштувала йому популярності у виборців. З передвиборної гонки сенатор вибув, а коли вирішив повернутися в неї, то вже не зміг відвоювати колишні позиції.

Сценарій картини написали ветеран політичної журналістики Метт Бай (він створив книгу про Хартію, яка послужила основою майбутнього фільму), колишній прес-секретар Гілларі Клінтон і консультант серіалу «Картковий будиночок» Джей Карсон, а також Джейсон Рейтман.

Продюсують фільм Хелен Естабрук, Джейсон Рейтман і Аарон Л. Гілберт.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Хью Джекман,