Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кейт Вінслет хоче знову попрацювати з Леонардо ДіКапріо

Кейт Вінслет хоче знову попрацювати з Леонардо ДіКапріо

multikino.com, 25.06.2017 06:20, (прочит: 1746 раз, коментовано: 0 раз)

Це був би третій спільний проект акторів


Кейт і Лео здружилися ще двадцять років тому, на зйомках «Титаніка» (1997), а через десятиліття возз'єдналися для зйомок «Дороги змін» (2008). Поки у акторів немає планів попрацювати разом, але Вінслет зізналася, що з радістю вхопилася б за будь-який шанс знятися разом з ДіКапріо знову.

«Поки ми з Лео нічого не планували», розповіла актриса в інтерв'ю E! News. «Але, як завжди, я б з радістю погодилася попрацювати з ним знову. Хто знає? Можливо, це не станеться, поки нам не стукне по 70 років».

Восени цього року Кейт можна буде побачити в новому фільмі з Ідрісом Ельбою «Між нами гори» - в ньому актори грають двох людей, потерпілих в авіакатастрофі, яким доводиться виживати в засніжених горах. Вінслет розповіла, що ДіКапріо радив їй добре подумати перед тим, як погоджуватися на роль, через складні умови, в яких передбачалася зйомка.

«Лео і я спілкувалися перед початком зйомок, і він сказав мені щось на зразок «Боже, ти божевільна. Там же буде дико холодно. Ти хоч уявляєш, у що вплутуєшся?», - згадує Кейт. «Я посилала йому фото з підписом «Думаю про тебе», на яких я лежу на льоду, вся в снігу, а він у відповідь посилав мені панікуючі емодзі».





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Кейт Вінслет, Леонардо ДіКапріо,