Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Елізабет Бенкс звинуватила Спілберга у сексизмі

Елізабет Бенкс звинуватила Спілберга у сексизмі

multikino.com, 18.06.2017 22:25, (прочит: 1111 раз, коментовано: 0 раз)

Однак, потім поспішила вибачитися


Елізабет Бенкс у своєму твіттері настрочила довгі вибачення, адресовані Стівену Спілбергу, і всім, кого могли образити її коментарі у вівторок ввечері з трибуни на церемонії Women in Film's Crystal + Lucy Awards, де вона помилково стверджувала, що Спілберг ніколи не знімав фільм з жіночим персонажем .

Помилка сталася під час її вдячної промови при врученні премії, наданої їй головою Universal Pictures Донною Ленглі.

«Я пройшлася по "Індіані Джонс" і "Щелепи", і взагалі по кожному фільму Стівена Спілберга, що він коли-небудь робив, і так, до речі, він ніколи не знімав фільм з жінкою в головній ролі. Прости, Стівен. Я не збиралася називати вас негідником, але це правда», - сказала Бенкс, яка колись знімалася у знаменитого режисера в 2002 році у фільмі «Спіймай мене, якщо зможеш». Атака викликала хвилю незгоди в аудиторії, а одна гостя спробував виправити Бенкс, кричачи, «Black purple!» з Вупі Голдберг в головній ролі.

Бенкс змінилася в обличчі, визнавши, що вона може помилятися, але для чогось перепитавши: «Хм ... він зняв?» і, насправді, він це зробив, але ось ще один учасник крикнув, що Спілберг не знімав цей фільм, тому Бенкс відповіла: «О, так що я все ще права». У твіттері вона вибачилася і перед тим, хто спробував її «направити на шлях істинний», нагадавши про знаменитий фільм - цією людиною виявилася Шарі Белафонте: «Я зробила ще гірше, створивши враження, що я мудрую перед Шарі Белафонте, коли вона намагалася мене виправити. Я говорила з Шарі за лаштунками, і вона була досить люб'язна і пробачила мене».





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Елізабет Бенкс,