Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бен Кінгслі отримав головну роль у триллері

Бен Кінгслі отримав головну роль у триллері "Операція "Фінал"

multikino.com, 18.06.2017 06:20, (прочит: 1214 раз, коментовано: 0 раз)

Актор зіграє реально існуючого персонажа


Бен Кінгслі приєднався до акторського складу трилера «Операція "Фінал"», де зіграє головну негативну роль - нацистського офіцера Адольфа Ейхмана, співробітника гестапо, безпосередньо відповідального за масове знищення євреїв. Ейхман розробляв програму «остаточного вирішення єврейського питання», в результаті якої були створені спеціальні табори смерті.

Сюжет стрічки заснований на реальних подіях і присвячений історії упіймання Адольфа Ейхмана, яку в 1960 році проводили ізраїльські спецслужби. Після Другої світової нацист переховувався від суду в Південній Америці, але незабаром агенти ізраїльської розвідки «Моссад» вистежили його, викрали і вивезли до Ізраїлю, де він був судимий, засуджений до вищої міри покарання і страчений. Образ керівника спецгрупи «Моссада», Пітера Малкіна, втілить Оскар Айзек.

Режисерське крісло проекту дісталося Крісу Вайцу («Золотий компас», «Краще життя»), над сценарієм працював Меттью Ортон («Битва за Британію»). Знімальний процес картини стартує цієї осені в Аргентині.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Бен Кінгслі,