Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Лауреат Каннського кінофестивалю продає свою нагороду

Лауреат Каннського кінофестивалю продає свою нагороду

multikino.com, 08.06.2017 23:40, (прочит: 923 раз, коментовано: 0 раз)

Все заради того, щоб отримати гроші на новий фільм


Абделатіф Кешиш зараз займається монтажем стрічки Mektoub Is Mektoub, яка стане першою його роботою після «Життя Адель» 2013 року.

Після того як банк перекрив доступ режисера до раніше наданої кредитної лінії, Кешиш вирішив продати щось з наявних речей.

Серед заявлених лотів, за які він планує виручити гроші, є і отримана ним «Золота пальмова гілка» і олійні картини зі згаданого фільму. Таким чином Кешиш вирішив уникнути простою проекту, який міг би розтягнутися на досить тривалий час.

«Щоб зібрати необхідні кошти для завершення постпродакшену без подальших затримок, французька виробнича і прокатна компанія Quat'Sous виставляє на продаж пам'ятні речі, пов'язані з фільмом Кешиша. Запропоновані товари варіюються від "Золотої пальмової гілки" до масляних картин, які відігравали важливу роль в "Життя Адель"», - йдеться в офіційній заяві.

Представник режисера не уточнив, скільки грошей потрібно, щоб завершити фільм, пославшись на договір про нерозголошення, підписаний між фінансистами, що займаються угодою, і виробничою компанією. Сам Кешиш поки не дав офіційного коментаря з приводу ситуації, що склалася.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Абделатіф Кешиш,