Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

НВО відновлює багатообіцяючий проект з Аль Пачіно

НВО відновлює багатообіцяючий проект з Аль Пачіно

multikino.com, 07.06.2017 07:50, (прочит: 1261 раз, коментовано: 0 раз)

Проект призупинили кілька років тому


У 2012-му режисурою проекту, що отримав робочу назву «Щаслива долина», планував зайнятися Брайан де Пальма, який знімав актора в такій своїй класиці, як «Обличчя зі шрамом» і «Шлях Карліто».

Зараз проект перейшов у відання HBO, а постановником стрічки затверджений Баррі Левінсон. Режисер візьме на себе і обов'язки виконавчого продюсера разом з Джейсоном Сосноффом і Томом Фонтана. Ту ж посаду розділять з ними Едвард Р. Прессман, що володіє правами на книгу Джо Познанського, яка ляже в основу картини, Ліндсей Слоун і Рік Нікіта. Сценарій стрічки напишуть Дебора Кан, Джон С. Річардс і Девід МакКенна.

У виробництві братиме участь компанія Sony Pictures Television. У фільму поки немає офіційної назви.

Популярність до Джо Патерно прийшла в 1960-і роки, коли він очолив керівництво командою Penn State Університету штату Пенсільванія. За короткий термін він вивів її в розряд найсильніших. На посаді тренера університетської команди він провів близько півстоліття.

Репутацію Патерно підкосив скандал, пов'язаний з одним з його підлеглих. Тренер Джеррі Сандаскі був визнаний винним у розбещенні малолітніх. Те, що сталося призвело до звільнення Патерно, який згодом помер у 2012 році від ускладнень, викликаних раком легені.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Аль Пачіно,