Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Мюзикл

Мюзикл "Мамма Міа" очікує новий сиквел

multikino.com, 22.05.2017 23:40, (прочит: 767 раз, коментовано: 0 раз)

Here We Go Again!


Студії Universal Pictures і Working Title оголосили про запуск у виробництво сиквела мюзиклу "Мамма Міа" 2008 року. Названа вже дата прем'єри - на американські екрани продовження історії героїв вийде через десять років і два дні після оригінальної стрічки 20 липня 2018 року.

Повідомляється, що в сіквелі повернуться всі ключові актори з першої частини, включаючи Меріл Стріп, Пірса Броснана, Коліна Ферта і Стеллана Скарсгаард. Дія у фільмі під назвою «Mamma Mia: Here We Go Again!» знову відбуватиметься на грецькому острові Калокаірі. Сценарій мюзиклу напише британець Ол Паркер. Він же стане і режисером. Серед попередніх його робіт сценарій до касового хіта «Готель «Меріголд»: Кращий з екзотичних» і підліткова романтична драма «Зараз саме час». Продюсерами знову стануть Гарі Гоецман і Джуді Креймер, а виконавчими продюсерами - члени знаменитої групи ABBA Бенні Андерссон і Бйорн Ульвеус.

Нагадаємо, що фільм «Мамма Міа» вийшов на екрани влітку 2008 року і став найкасовішим мюзиклом за всю історію світового кінопрокату. Фінальні збори склали $ 144,1 млн у США і $ 609,8 млн у всьому світі.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Мамма Міа,