Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Нові фільми цього сезону, які неможливо пропустити

Нові фільми цього сезону, які неможливо пропустити

multikino.com, 23.05.2017 03:28, (прочит: 1250 раз, коментовано: 0 раз)

Чим потішить нас світ кінематографу на початку літа?


Зазвичай пік всіх знакових прем'єр року приходить на осінні місяці, що обумовлено близькістю церемонії нагородження премії «Оскар», але в цьому році останні тижні травня і перші місяці літнього сезону радують глядачів прекрасними і цікавими фільмами.

Чужа молитва

Фільм від Ахтема Сеітаблаєва, який відомий за стрічкою «Хайтарма», торкнеться будь-якого глядача. Це історія про кримськотатарської дівчини, яка в роки Другої світової війни, під час окупації німцями Бахчисарая врятувала понад 88 єврейських дітей. Як розповів Ахтем, фільм знімали в горах Грузії, а участь у зйомках взяли українські та кримські актори. Вже зараз кінотеатр "Оскар" oscar.kiev  запрошує на прем'єру фільму.

Чужий: Заповіт

Довгоочікуване продовження фільму Рідлі Скотта «Чужий» 1979 року, яке стане першою частиною майбутньої трилогії. Екіпаж корабля «Земля», перебуваючи у відкритому космосі, відкриває планету, схожу кліматом і середовищем на рідну, але зовні приваблива, планета виявляється пеклом, населеним жахливими істотами.

Меч короля Артура

Юний Артур, який разом з бандою тримає в напрузі задвірки Лондиніума раптом знаходить меч Ескалібур, відомий з легенд і переказів. Так Артур дізнається, що він – не безрідний бандит, а принц, батьків якого вбив диктатор Вортигерн. Тепер Артуру належить дізнатися все про себе, а також побороти зло і повернути собі владу.

Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки

Цю прем'єру літа не чекав тільки лінивий: капітан Джек Горобець, неабияк постарілий але непереможений повертається, щоб знову влипнути в халепу і вийти з ннї живим. Хоча, на цей раз справи йдуть гірше: пірата переслідує капітан Салазар і банда примарних піратів, які мріють знищити всіх, хто все ще живий. Єдина надія Джека – тризуб Посейдона, а також допомога друзів. Щодо останніх – чекайте повернення Орландо Блума та Кіри Найтлі, а також на екрані з'явиться «бітл» Пол Маккартні.

 Поцілунок Беатріс

Несподіване повернення на екрани Катрін Деньов, яка останнім часом рідко з'являється в кіно. Клер працює акушеркою і ростить сина, у неї спокійне і розмірене життя. Але одного дня на порозі будинку з'являється Беатріс, жінка, яка запаморочила голову її покійному батькові і зникла на тридцять років. Жінки повинні не тільки знайти спільну мову, але і розібратися з привидами минулого життя.

Рятувальники Малібу

Гарячі хлопці і розкішні дівчата знову повертаються на пляж, щоб охороняти ваші життя і спокій. Фільм, який знято за мотивами популярного серіалу, розповість про рятувальників, які готуються до «пляжної війни». Забудовники планують ліквідувати зону відпочинку, але вони навіть не уявляють, що рятувальники Малібу готові дати відсіч.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

фільми,