Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Хіт Леджер планував продовження

Хіт Леджер планував продовження "Темного лицаря"

multikino.com, 07.05.2017 06:20, (прочит: 1269 раз, коментовано: 0 раз)

Про це повідомила сестра покійного актора


В кінці квітня на кінофестивалі «Трайбека» відбулася прем'єра документальної стрічки «Я — Хіт Леджер», присвяченій акторові, який пішов з життя у віці 28 років в січні 2008 року, повідомляє Кинопоиск.

Критик видання Variety Оуен Гляйберман у своїй рецензії писав: «У цьому документальному фільмі зірка „Темного лицаря“ і „Горбатої гори“ показана дуже особисто. Ми не звикли бачити його таким. Однак його демони залишилися за зачиненими дверима». Свій текст Гляйберман завершує так: «Леджер любив життя, але фільм показує, що він говорив з друзями про смерть в молодому віці. Щось не складається. Якщо він страждав від пристрасті до наркотиків, то фільм повинен був показати це прямо. Слід вивести демонів назовні».

У розмові з австралійським виданням Daily Telegraph сестра Леджера, Кейт Леджер, заявила, що виводити назовні було нічого, ніяких демонів не існувало. «Він був дуже щасливою людиною і будував грандіозні плани на майбутнє, — каже Кейт. — Я розмовляла з ним в ніч перед його смертю. Ми жартували і сміялися».

Леджер продовжує: «Він дуже пишався своєю роботою у фільмах про Бетмена. І у нього були плани на іншого „Бетмена“. Йому дуже подобалося працювати з Крісом Ноланом, Крістіаном Бейлом і Гарі Олдманом. На зйомках цього фільму він провів найкращий час свого життя. Коли він приїхав на Різдво додому, то йому не терпілося розповісти всі подробиці про „Темного лицаря“. Він імітував голос Джокера, показував кадри з майданчика. Ми відмінно провели час».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Хіт Леджер,