Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Перший мільярд і перемога

Перший мільярд і перемога "Форсажу": оприлюднили касові збори вікенду

multikino.com, 17.04.2017 22:25, (прочит: 659 раз, коментовано: 0 раз)

"Красуня і Чудовисько" отримали перший мільярд


«Форсаж 8» встановив абсолютний рекорд у світовому прокаті. Заробивши на старті фантастичні $532 млн. фільм Ф. Гері Грея зміг залишити позаду попереднього рекордсмена фантастичний бойовик «Зоряні війни: Пробудження сили» — $529 млн. 



Рекорд у міжнародному прокаті: 

Також «Форсаж» зміг встановити рекорд в міжнародному прокаті. За дебютні вихідні міжнародного прокату в активі восьмого «Форсажу» виявилося $432 млн. Попереднім кращим стартовим результатом на міжнародній арені міг похвалитися «Світ Юрського періоду», який в 2015 році починав прокат з $316 млн. 



Три рекорди в китайському прокаті: 

В Китаї «Форсаж» на опівнічних сеансах відразу ж встановив свій перший рекорд. Бойовик заробив на своїх перших нічних сеансах 60 млн. юанів ($8,7 млн.). Попередній рекорд належав сьомій частині гоночної франшизи — 52 млн. юанів. Також бойовик встановив рекорд першого дня і повноцінного вікенду. Перший день в Піднебесній дав восьмому «Форсажу» 469 млн. юанів ($68 млн.). Виручка першого дня виявилася набагато більшою, ніж у «Пробудження сили» — 212 млн. юанів і сьомого «Форсажу» — 398 млн. юанів. Ну і повноцінний вікенд дав «Форсажу» 8 рекордні $190 млн. 



«Форсаж 8» проти «Форсажу 7»: 

Практично на всіх територіях восьмий «Форсаж» обійшов попередню частину. Лише в США виручка за перший вікенд склала набагато менше. «Форсаж 8» заробив в Мексиці $18 млн., сьомий починав з $14 млн. $12 млн. дав прокат в Бразилії, у сьомої частини було $11 млн. В Індії та Іспанії збори склали $10 млн. і $6 млн. відповідно, збори сьомий частини: Індія — $8 млн., Іспанія — $4 млн. В Німеччині збори склали $13 млн., так само прокат починала попередня частина. А от у Британії восьма частина програла сьомій — $17 млн. проти $19 млн. В Росії «Форсаж» заробив понад 800 млн. рублів і тепер входить в п'ятірку найбільш касових стартових рублевих релізів. Сьомий «Форсаж» знаходиться на четвертому місці — 857 млн. 



Збори в США: 

Серйозно порівняно з минулою частиною просіли збори нового «Форсажу». У домашньому прокаті нова частина гоночної франшизи з працею заробила $100 млн. Сьомий «Форсаж» брав на старті майже $150 млн., підсумкові збори склали $353 млн. Восьма частина може розраховувати на подолання порогу в $200 млн. 



Топ 5 найбільш касових територій восьмого «Форсажу»: 

1. Китай — $190 млн. 

2. Мексика — $17,8 млн. 

3. Великобританія — $17 млн. 

4. Росія — $14,1 млн. 

5. Німеччина — $13,6 млн.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

касові збори, Форсаж 8,