Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джейсон Стетхем повернеться у

Джейсон Стетхем повернеться у "Форсаж-9"

multikino.com, 16.04.2017 00:10, (прочит: 2670 раз, коментовано: 0 раз)

В мережі повідомили деталі 9 і 10 частин фільму


"Форсаж 8" тільки вийшов у прокат, а каст франшизи вже визначився зі своїм майбутнім і дає інтерв'ю з приводу участі в наступних фільмах серії, запланованих на 2019 та 2021 рік. Так, Джейсон Стетхем у новому інтерв'ю натякнув, що не тільки повернеться в "Форсаж 9", але і буде грати в наступній частині франшизи ще більш вагому роль, повідомляє Сегодня.

У "Форсаж 8" персонаж Стетхема, Декард Шоу, який раніше виступав антагоністом, поміняв бік і допоміг команді Домініка Торетто впоратися з кібер террористкою Сайфер (Шарліз Терон). Поряд з самим Шоу у восьмому "Форсажі" можна було побачити його маму у виконанні Хелен Міррен – і Джейсон Стетхем в інтерв'ю MTV натякнув, що "Форсаж 9" сімейство Шоу поповниться ще й татом. "Ми ще дуже багато чого не знаємо про Декарде Шоу", – додав Стетхем. "У цьому фільмі глядачів чекає дивовижне відкриття про те, хто він такий. Можливо, він зовсім не такий вже поганий, як всі думали. Але це ще не все. Сценаристи дуже багато всього зі мною обговорювали".

Слова Джейсона Стетхема підтвердив і Він Дизель, в інтерв'ю MTV підкреслив, що сім'я Шоу буде відігравати важливу роль у розвитку сюжету двох останніх фільмів франшизи "Форсаж". Їх прем'єра намічена на весну 2019 та 2021.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Джейсон Стетхем, Форсаж,