Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сем Реймі та «World of Warcraft»

Сем Реймі та «World of Warcraft»

M.F. FaraoN, 26.07.2009 11:48, (прочит: 3038 раз, коментовано: 0 раз)

Режисер «Людини-павука» готує новий проект.

У компанії Warner Bros. давно ходили чутки про можливу екранізацію одної з найпопулярніших ролевих ігор – Warcraft від студії Blizzard. І якщо якихось пару років тому подібне сприймалося швидше як жарт, квапимося вас обрадувати. Режисер Сем Реймі вирішив зняти «Варкрафт».

«За своєю суттю, «Варкрафт» — фантастична і насичена у дії історія, — говорить режисер. — Я з радістю візьмуся за роботу».

Гра дебютувала в далекому 1994 році, з тих пір отримала величезне визнання геймерів зі всього світу, мала безліч продовжень в різних жанрах, призів, а також побічних продуктів, таких, як іграшки, книги, комікси, настільні ігри і так далі.

План робіт над екранізацією відштовхується від графіка Реймі. Поки він зайнятий «Людиною-павуком 4» (зйомки якого стартують на початку наступного року), креативна команда на чолі з продюсером «Темного лицаря» Чарльзом Ровеном розроблятиме проект. Після закінчення «Людини-павука» Реймі вийде на майданчик «Варкрафту». Іншими словами, прем'єру слід чекати десь в районі 2013 року.

Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно