Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Нові фільми і мультфільми 2017 року

Нові фільми і мультфільми 2017 року

multikino.com, 31.03.2017 03:16, (прочит: 1516 раз, коментовано: 0 раз)

Відмінна добірка для всіх, хто не знає, що варто подивитися ввечері


Як часто ввечері ви лягаєте з комп'ютером в ліжко, передчуваючи дві години насолоди шедевром кінематографа, а в підсумку половину цього часу витрачаєте на те, щоб вибрати щось дійсно варте вашої уваги? Якщо у вас часто буває така ситуація, ми допоможемо з вибором і підкажемо, які цікаві стрічки і де можна дивитися новинки кіно 2017 httр://kinogo-2016.net/novinki-kino-2017/.

Джекі

Фільм, який приніс Наталі Портман чергову номінацію на премію «Оскар», прийшов на наші екрани тільки в цьому році. Стрічка розповість про колишню першу леді США Жаклін Кеннеді в ті кілька днів після вбивства її чоловіка – президента Америки. Що відчувала вічно стримана і елегантна вдова, яку преса показувала стійкою і непорушною?

Бос-молокосос

Мультфільм Бос-молокосос (2017) httр://kinogo-2016.net/5904-boss-molokosos-2017.html – відмінна комедія для дорослих і для малечі, яка розповість про цілком звичайну родину з мами, тата і семирічного Тіма, яка одного разу вирішила всиновити малюка. Однак, дитина виявляється абсолютно незвичайним дитинчам, як і підозрює його старший і дуже ревнивий брат.

Красуня і Чудовисько

Новий погляд на улюблений усіма нами мультфільм від Дісней тепер у форматі повнометражного фільму. Історія давня як світ – невихований принц, перетворений чаклункою в Чудовисько, і гарна дівчина, яка дуже любить мріяти і занурюватися в книжкові світи, очікуючи неймовірної казкової любові.

Конг: Острів черепа

Стрічка про величезну горилу, яку ми пам'ятаємо з дитинства. Дослідники вторгаються на острів, де живе Кінг Конг і таким чином провокують його на бій. Тепер дослідження залишаються осторонь, гра стає більш серйозною: на кону життя вчених.

Персональний покупець

Морін змінила Америку на романтичний Париж, знайшла роботу в світі високої моди і, начебто, життя налагодилося на краще, якщо б не одне «але»: дівчина вміє розмовляти з примарами.

Лего фільм: Бетмен

Місту Готэму загрожує небезпека і відвернути її здатний тільки Бетмен, який ховається у Брюсі Уейні. Але в цей раз Бетмену доведеться взяти з собою надокучливого і нетямущого напарника Діка, якого він, як виявилося, усиновив по п'яні. Разом супергерой і невдачливий хлопець повинні врятувати місто і поборотися Джокером.

Живе

Фільм-фантастика з елементами жахів не залишить вас байдужими. Космічні дослідники відправляються на Марс, так як виявили там сліди життя, але вони не уявляють, що їх чекає на незвіданій планеті.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фільми, мультфільми, 2017,