Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Букмекери зробили перші прогнози на

Букмекери зробили перші прогнози на "Оскар-2017"

multikino.com, 14.02.2017 23:00, (прочит: 1183 раз, коментовано: 0 раз)

У минулому році букмекери вгадали усіх переможців


89-я церемонія вручення нагород кінопремії "Оскар" вже буквально "на носі", тому пора робити ставки.

Букмекери контори William Хілл представили власні коефіцієнти, згідно з якими найбільшу ймовірність перемоги має той кандидат, чий коефіцієнт ближче до 1, де 1 = 100% ймовірності перемоги в номінації.

Головний герой майбутньої церемонії очевидний: це мюзикл "Ла-Ла Ленд" режисера Дем'єна Шазелла, який вже отримав 14 номінацій, повторивши рекорд "Титаніка".

Основним конкурентом мюзиклу експерти вважають драму "Місячне світло" (5.50). Замикає трійку "Манчестер біля моря" (13.00).

У номінації кращий режисер фаворит також очевидний - тріумфатор премій BAFTA і "Золотий Глобус" Дем'єн Шазелл має найбільші шанси і на перемогу. Букмекерський коефіцієнт на його перемогу - 1.08. Найближчі конкуренти - режисер "Місячного світла" Беррі Дженкінс (11) і режисер "Манчестера у моря" Кеннет Лонерган (11).

У номінації "Краща чоловіча роль" фаворитом став Кейсі Аффлек (1,5). Слідом - Дензел Вашингтон (2,5). А ось Райан Гослінг, за даними контори, відстав від них (11).

У категорії "Краща актриса" фаворит, але вже не настільки очевидний, також героїня лос-анджелеського мюзиклу - Емма Стоун (1.70). Але і суперниці у 28-річної американки більш ніж серйозні: Наталі Портман (фільм "Джекі") - 2.80, Ізабель Юппер ( "Вона") - 6.50.

"Краща чоловіча роль другого плану" - чергова прохідна номінація. У ній безальтернативним лідером виглядає Махершала Алі з "Місячного світла" (1,1). Слідом з великим відставанням ідуть Джефф Бріджес з фільму "За всяку ціну" (13) і Майкл Шеннон з "Під покровом ночі" (13).

У номінації "Краща жіноча роль другого плану" претендентам складно буде змагатися з Віолою Девіс зі стрічки "Огорожі" (1,05). Єдиним конкурентом, на думку букмекерів, актриси є Мішель Вільямс з "Манчестера у моря" (11).

У минулому році букмекерська контора передбачила "Оскар" за "Кращий фільм", "Кращого актора" і "Кращу актрису".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Оскар, 2017,