Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джек Ніколсон повертається у кіно

Джек Ніколсон повертається у кіно

multikino.com, 11.02.2017 07:50, (прочит: 1443 раз, коментовано: 0 раз)

"Чутки про мою смерть виявилися перебільшенням!"


Не так давно друг актора Пітер Фонда розповідав, що Джек Ніколсон більше ніколи не з'явиться на екранах, так як проблеми зі здоров'ям змусили актора подумати про себе. Але, як казав Марк Твен, чутки про смерть - а в даному випадку про відхід, виявилися перебільшенням. Після семирічної перерви голлівудський актор і один з найталановитіших людей на планеті Джек Ніколсон, повертається в рідну стихію. Оскароносного артиста переконала в необхідності цього актриса Крістен Уіг. Триразовий володар премії Американської кіноакадемії підписав контракт, згідно з яким він зніметься в американському рімейку німецького фільму "Тоні Ердманн".

У центрі сюжету оригінальної картини знаходиться колишній учитель музики, веселун і вигадник Вінфред, який вирішує налагодити відносини з дочкою (яку і зіграє Уіг), успішним бізнес-консультантом одного з престижних корпорацій. Щоб заволодіти її увагою, він видає себе за ексцентричного бізнесмена Тоні Ердмана. Своїми сміховинними і шокуючими витівками він сподівається змінити її уявлення про життя і завоювати місце в її серці.

Права на зйомки ремейка придбала студія Paramount Pictures. Продюсерами картини стануть Адам МакКей, Вілл Феррелл і Джессіка Елбаум. Режисер і автор сценарію оригінальної стрічки Марен Аде виступить виконавчим продюсером спільно з Джонасом Дорнбахом і Джанін Яковськи. Режисерське крісло поки не зайнято. Оригінальна картина є одним з претендентів на "Оскар 2017" в категорії "Кращий фільм іноземною мовою". Головні ролі в "Тоні Ердманом", світова прем'єра якого відбулася на Каннському кінофестивалі, виконали Петер Сімонішек і Сандра Хюллер.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Джек Ніколсон,