Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Старі і нові: лауреати премії

Старі і нові: лауреати премії "Оскар" зібрались на спільний обід (ФОТО)

multikino.com, 07.02.2017 22:25, (прочит: 1292 раз, коментовано: 0 раз)

Вагітна Портман, веселий Деймон і Ді Капріо, який набрав зайвого


Номінанти та лауреати премії "Оскар" Ніколь Кідман, Наталі Портман, Емма Стоун, Віола Девіс, Мішель Вільямс, Метт Деймон, Райан Гослінг, Леонардо ДіКапріо, Джастін Тімберлейк та інші зібралися на щорічний обід номінантів найвідомішої кінопремії.

Зустріч акторів відбулася 6-го лютого у Лос-Анджелесі. Актори встигли не лише перекусити у неформальній обстановці, але й зробити великий груповий знімок.

Однак, як і в будь-якій компанії, не обійшлося без людини, яка вирішили "зіпсувати" кілька фото: Метт Деймон, зірка фільму "Марсіанин" вирішив влізти у фото Джастіна Тімберлейка та Кейсі Аффлека.



Чимало уваги фотографи приділили Наталі Портман, котра чекає на другу дитину.



Організатори обіду також згадали антиміграційний закон Дональда Трампа, через який декілька цьогорічних номінантів "Оскару" не змогли приїхати до США.

"Ви можете помітити кілька порожніх місць тут сьогодні. Мистецтво не має кордонів і не належить до однієї віри. Сильні товариства не цензурують мистецтво, вони звеличують його. Америка завжди повинна бути маяком, а не бар'єром. Всі творчі особистості у всьому світі пов'язані між собою. Наша робота не зупиняється на кордонах, бо жодні кордони не можуть нас зупинити", - промовила президент Академії Шеріл Бун Айзекс.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Оскар, 2017,