Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Мадонна усиновлює двох малюків із Малаві

Мадонна усиновлює двох малюків із Малаві

multikino.com, 28.01.2017 23:00, (прочит: 1970 раз, коментовано: 0 раз)

Цікаво що відома співачка, актриса та режисер не може справитись навіть з рідним сином


Мадонна, відома світу не лише як співачка, але й як чудова актриса та режисер, вирішила поповнити свою родину ще двома дітлахами. Раніше вона вперто заперечувала факт усиновлення, однак уряд Малаві підтвердив чутки про усиновлення Мадонною двох чотирирічних близнючок Стелли та Естер.

Юридичний речник уряду цієї країни та представниця Міністерства Малаві з питань гендеру, дітей, інвалідів та соціального забезпечення підтвердили, що Мадонна подала документи, а нью-йоркські видання не забарилися із фото, на якому актриса стоїть поруч із будівлею Вищого суду.

"Мадонна подала заявку до Вищого суду на вдочеріння двох дівчаток. Їм чотири роки", - повідомила речниця міністерства Люсі Бандазі.

​Вона запевнила, що суд при прийнятті рішення не зважатиме на зірковий статус Мадонни і дотримається всіх необхідних процедур. Зокрема буде розглянуто фінансовий та соціальний статус потенційної прийомної матері.

Якщо ж з фінансами та соціальним становищем Мадонни все в порядку, то її здатності до виховання дітей варто поставити під сумнів. Син-підліток Мадонни Рокко останнім часом узагалі відбився від рук матері та батька: вживає наркотики, пиячить і неодноразово затримувався поліцією. Чи звернуть на це увагу соціальні служби при переданні дітлахів знаменитості - залишається лише гадати.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Мадонна,