Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Церемонія

Церемонія "Оскару" знову стала причиною расових скандалів

multikino.com, 26.01.2017 00:10, (прочит: 1334 раз, коментовано: 0 раз)

Незважаючи на те, що навіть у короткому списку номінантів на "Оскар-2017" з'явилось чимало темношкірих акторів та представників нацменшин, громадські організації знову виявили своє незадоволення.

Як повідомляє видання The Wrap, одною із компаній, яка виявила незадоволення була Multi-Ethnic Media Coalition, заявивши: "Без сумніву, багатомірні портрети членів нашого суспільства - це те, що так би хотілось бачити глядачам, але цього не змогли продемонструвати кінокомпанії, які не надають достатнії можливостей для талантів кожної раси та національності".

Активістка Ейпріл Рейн, яка стала творцем хештегу #OscarsSoWhite (ОскарЗанадтоБілий) також написала у мережі свою думку: "Одиничний випадок уваги до чорношкірих представників не може перекреслити 80 років забуття всіх інших етнічних груп".

Нагадаємо, що у 2016 році перед церемонією "Оскар" розгорівся скандал щодо малої кількості темношкірих представників серед номінантів. Кіноакадемія пообціяла провести реформи, однак схоже що обіцянка залишилась лише словами.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Оскар, 2017,